Menu

Kampe

image

Alle hold er tilmeldt DBU Københavns turneringer og stævner. Vi spiller næsten alle vores kampe i weekender.

Fra U11 spiller vi turnering med ca. 21 kampe om året - øvrige hold spiller stævner med ca. 15 stævner om året. Alle kampaktiviteter foregår udendørs - også i regnvejr og snevejr.

Husk at vi primært spiller kampe for at udvikle spillerne og have det sjovt. 

Tilmelding
Du tilmelder dig kampe via kampklar. - du tilmelder dig ved at stille dig tilrådighed. Du skal tilmelde dig senest tirsdag inden kamp. Om torsdagen udtager vi holdet.

Vi prøver at fordele kampene, så alle kommer til at spille lige mange kampe.

Afbud
Du kan melde afbud via kampklar indtil fredag klokken 15.00. Bliver du forhindret i at deltage - senere end fredag - skal du kontakte holdet træner via sms eller telefon.

Sørg for at melde afbud i god tid, da du kan optage pladsen for en anden der gerne vil ud og spille. Husk at du er en del af et hold som forventer at du kommer

Udeblivelse fra kamp
Udebliver du fra kamp, vil du ikke blive udtaget til den næste kamp. Sker det to gange på et halvt år, vil du blive udelukket i resten af sæsonen.

Transport til kampe
Normalt tager vi tog, bus eller cykler til vores kampe. Vi mødes enten på skolen eller på Bispebjerg Station.
Er der forældre og børn, der tager direkte til kampe, skal dette meddeles på KampKlar.

Sådan spiller vi fodbold

Fodboldkampe bliver ikke afviklet som i de gode gamle dage - heldigvis. Tidligere blev børnekampe afviklet som de voksne spiller fodbold, 11 v 11 på en stor bane. Det var ikke ualmindeligt, at nogle børn sjældent rørte bolden i løbet af en kamp. Det er der heldigvis ændret på i nutidens fodbold, men hvordan er det nu lige kampene bliver afviklet.

0.klasse
0. klasserne spiller 3v3 uden målmand. Vi spiller 5 stævner á 3 kampe pr. halvår. Vi udtager 5-6 spillere til hvert stævne.

1. - 3. klasse
I disse årgange spiller vi 5v5

4. - 6. klasse
I disse årgange spiller vi 8v8

7. - 9. klasse
Spiller 11 v 11

De mindre baner og færre spillere på banen betyder, at alle børn rører bolden meget mere. Det gør dem forhåbentligt til bedre fodboldspillere. I CPH Youth FC spiller vi kampe ud fra HAK-princippet. Det betyder, at alle spillere minimum spiller Halvdelen AKampen. For spillerne i 4. klasse og ældre, gør vi det meget enkelt. Vi skifter 3 spillere midt i første halvleg, i pausen og midt i anden halvleg.

Vi har ikke fokus på taktisk træning før børnene går i 5. klasse. Det kan betyde, at vi som klub taber mange fodboldkampe. Vi har besluttet at gøre det sådan, for at kunne bruge vores træningstid på motorisk og teknisk træning. Så kan vi senere lære at vinde fodboldkampe.

 

Se også
Spilleformer og regler
Code of conduct